avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ref.agent asigurari cu contract
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ref.agent asigurari cu contract

O persoana fizica are contract de agent asigurari incheiat cu o firma de profil.Societatea ii retine si vireaza lunar 10 %impozit pe venit obtinut de acesta,inmandu-i si adeverinta cu aceste date pentru anul precedent, pentru intocmirea declaratiei 200.
Scuze daca am divagat un pic.
Persoana fizica respectiva este salariat obisnuit la alta societate.
Intrebare: Trebuie incepand cu 2010 ,iulie,sa plateasca si contrbutie de sanatate etc..?nu e inregistrat fiscal..ca PFA
Scuze dar nu am priceput mare lucru din OUG58 ref.la aceasta problema
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bosi , utilizator 19:52, 12 August 2010
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se taxeaza colaborarea intre un srl si o persoana fizica neautorizata intre care se incheie un contract de colaborare acheinic acheinic Buna ziua, As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)