avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire pamant.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire pamant.

Buna ziua, daca ma poate lumina si pe mine cineva. Am un extras de carte funciara de informare unde bunicul meu are impreuna cu un frate decedat pamant., bunicul meu si fratele lui sunt decedati.Am si o carte de proprietate unde este trecut pamantul si mai este si o casa. Am cerut primariei sa/mi spuna ce sa/ntamplat cu partea bunicului meu si mi/au spus ca alte 2 persoane au cerut pamantul care nu le cunosc si si/au facut titlu de proprietate.in baza legii 18/91.Probabil rude din partea fratelui bunicului. si care nu aveau dreptul la partea bunicului meu.Eu nu am stiut de toate astea deoarece pamantul si casa sunt la sat iar bunicul meu care a locuit cu mine este plecat din sat din 1960. Primaria nu a incercat sa gaseasca mostenitorii bunicului desi aveam aceeiasi adresa, nu a primit nicio negatie de la noi. Ce am de facut?sa dau in judecata partaj judiciar, punerea in posesie, anularea titlului de proprietate, succesiune?Multumesc de sfat.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:30, 12 August 2010
da, sa dati in judecata primaria si prefectura pt anularea titlului de proprietate.
Nu mai puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in judecata Mirela Sepsei Mirela Sepsei Vreau sa dau in judecata primaria B. si prefectura T. ptr anularea unui act de proprietate. Daca ma poate ajuta cineva cu un model as fi tare recunoscatoare. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate mihaelam3 mihaelam3 Buna, bunicul meu a fost improprietarit cu teren de 1ha, pentru ca aluptat in cel de al doilea razboi mondial, la primariein REGISTRUL AGRICOL, apare cu 0.95 ... (vezi toată discuția)
Mostenire pamant carmen beladona carmen beladona Doresc si eu o informatie.Am scos de la cadastru o copie a cartii , istoricul sa zic asa si acolo scrie ca bunicul meu are pamantul x si scrie ca se ... (vezi toată discuția)