avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare informatii - contract civil de prestari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare informatii - contract civil de prestari servicii

Buna ziua.

Am cateva intrebari in legatura cu contractul civil de prestari servicii.
Am un site pe care as vrea sa vand publicitate(sa pun cateva bannere spre alte site-uri)... Se poate incheia un contract civil de prestari servicii intre mine si firma X pentru ca totul sa fie legal si sa pun pe site bannere cu link spre site-ul firmei X(mai pe scurt, sa fac publicitate firmei X pe site-ul meu)? Daca se poate, imi puteti spune in ce conditii se poate incheia un astfel de contract? Si ce impozite/taxe trebuie sa platesc eu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: TigerHeart , utilizator 11:08, 13 August 2010
Puteti incheia un astfel nde contract, daca aveti societate se va urma regimul juridic AL ACTIVITATILOR COMERCIALE DACA NU INCHEIATI UN ASTFEL DE CONTRACT AVIND OBLIGATIA DE A PLATI COTA DE IMPUNERE SI DACA ACTIVITATEA ESTE DEPENDENTA I N SOLIDAR CU CEL CE VA ANGAJEAZA SI cas-UL
top dan a scris:

Puteti incheia un astfel nde contract, daca aveti societate se va urma regimul juridic AL ACTIVITATILOR COMERCIALE DACA NU INCHEIATI UN ASTFEL DE CONTRACT AVIND OBLIGATIA DE A PLATI COTA DE IMPUNERE SI DACA ACTIVITATEA ESTE DEPENDENTA I N SOLIDAR CU CEL CE VA ANGAJEAZA SI cas-UL


Deci sa inteleg ca imi trebuie o societate pentru a incheia un astfel de contract? Ok... dar daca firma X incheie contractul cu mine? Si eu sa fiu prestator de sevicii prin internet, adica sa fac publicitate firmei X pe site-ul meu, Se poate asa, nu? ca am vazut la o firma ca incheia astfel de contracte. Si zicea ca ia 10% de la prestator si platea statului, iar 6% trebuia sa plateasca prestatorul la stat prin formularul nr. 200. Asa e legal, nu? Dar in afara de cei 16%, mai trebuie sa platesc ceva??
~ Conținut șters la cerere ~
Dar nu sunt PFA :"> sunt doar o persoana fizica si atat ... :O Ma lamureste pana la urma cineva daca e posibil sa se incheie un contract cum am zis eu mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Conventii civile lupu paul lupu paul daca o persoana angajat contract de munca poate incheia cu aceesi societate si un contract conventie civila si ce se plateste in acest caz ? (vezi toată discuția)
Activitate din cadrul firmei gestionata de un alt srl suciu_diana suciu_diana Buna ziua, se poate interpreta ca fiind munca dependenta daca in cadrul unui SRL se contracteaza (prestari servicii) cu o alta firma, ca aceasta sa ... (vezi toată discuția)