avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

PFA

Pt PFA/ul meu am platit de la inceputul anului, pt primele 2 trimestre impozitul la Finante si la CAS, conform declaratiei estimative facute la inceputul anului.Cum , sigur, ma incadrez la activitate dependenta pt ca am punctul de lucru la o policlinica, imi puteti spune ce impozite trebuie a mai platesc si cum se vor calcula? Adica se vor aplica la declaratia estimativa si trebuie sa platesc retroactiv, sau incepand cu 1 iulie trebuie sa le am in vedere?
Multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Traducator debusolat... MeGabyS MeGabyS Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste \"taxele\" pe care un traducator PFA trebuie sa le achite la Finante. Situatia mea est urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Plata contributii sociale pfa in urma obtinerii calitatii de salariat DianaO DianaO Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati, pe cat posibil, cu urmatoarea problema: La inceputul anului 2013 sotul meu a deschis un PFA. A primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)