Absolvent al Scolii Nationale de Detectivi si Securitate Privata Bucuresti,Diploma obtinuta la Scoala de politie ''Lascar Pana'' Cimpina,atestat profesional de catre IJP BRASOV,cu aviz de principiu eliberat de catre IPJ BRASOV,nu am terminat facultatea de drept.(inca).MI SE REFUZA CATEGORIC PRIMIREA DOSARULUI IN VEDEREA ELIBERARII LICENTEI DE FUNCTIONARE,PE MOTIV CA NU SINT LICENTIAT IN DREPT,IAR DOMNUL COMISAR DE COMPETENTA CONTESTA ATIT DIPLOMA PE CARE O AM ELIBERATA DE MIN.EDUCATIEI,CIT SI CULMEA!!!!!!!!!!!!!!!!! ATESTATUL PROFESIONAL OBTINUT PRIN EXAMEN IN 2005 LA SEDIUL IPJ BRASOV IN FATZA COMISIEI FORMATE DIN COLEGII LUI!!!!!!!!!!Cunoaste cineva cazuri similare???Ce ar fi de facut?Mai ales ca am fost voalat AMENINTAT SA NU FAC ''VALURI'',ca tot in acest oras ramin!!!Stie cineva vreun detectiv particular cu studiile mele,si care posed licenta IGP?Va rog sa ma ajutati,mai ales pentru ca Legea 329 si normele ei de aplicare imi dau toate drepturile,dar ma tem de amenintari,iar pentru a actiona in contencios vreau sa fiu bine documentat.CU MULTUMIRI,ADRIAN - BRASOV.