avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot profesa in invatamant daca am HIV/SIDA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot profesa in invatamant daca am HIV/SIDA?

dreptul de a profesa in invatamant daca ai handicap grav (HIV/SIDA, Sarcom Kapoşi)
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:01, 12 August 2010
Va trebuie carnet de sanatate completat ca pentru orice incadrare in munca. Daca medicii va pun parafele, e ok. Nu trebuie sa faceti publica suferinta dv. Decizia va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru persoane incadrate in grad de handicap dritaS dritaS Buna ziua, Ieri am stat de vorba cu cineva a carei fice este incadrata cu handicap grad I (schizofrenie) si mi-a spus ca de curand i-a intocmit dosar pentru ... (vezi toată discuția)
O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? elena_1234 elena_1234 Buna seara, O persoana cu handicap usor poate beneficia de bilet gratuit de tratament? Doamna de la casa de pensii spune ca nu, sa plateasca jumatate de ... (vezi toată discuția)