avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general leasing financiar intrerupt
Discuție deschisă în Contabilitate în general

leasing financiar intrerupt

Contractul de leasing financiar pentru un autoturism,cu incepere din anul 2007
a fost intrerupt in luna iulie 2010,deoarece societatea de leasing a ridicat autoturismul pentru neplata,intocmind un proces verbal de primire-predare,cu incetarea contractului de leasing financiar.
Intrebarea mea este urmatoarea : Ce se intampla cu amortizarea care a fost deductibila fiscal la calculul profitului impozabil,calculata si inregistrata lunar din 2007 pana in iunie 2010 ?
Va trebui acum ,la anularea contractului de leasing ,sa inregistrez valoarea amortizata ca si cheltuiala nedeductibila la calculul impozitului pe profit ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 18:51, 14 August 2010
in perioada cand ati cheltuit cu amortizarea ati avut venituri? atunci e deductibila, e ca si cand ati fi platiti chirie pe mijlocul de transport.
Da,am avut venituri.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea reziduala leasing financiar laviluca laviluca Buna ziua, Sunt o PFA si in ianuarie 2012 s-a terminat contractul de leasing financiar pentru un autoturism, contract care a inceput in anul 2007. Am primit ... (vezi toată discuția)
Control fiscal iuli-ana iuli-ana am avut control in urma caruia mi-a s-a spus ca voi avea contol de fond. s-au legat foarte mult de faptul ca am 2 masini pentru folosite de administrator,de ... (vezi toată discuția)
Contract novatie camicami camicami Un leasing financiar inheiat in 19.05.2008(un autoturism) a fost cedat in 01.12.2009, printr-un contract de novatie, unei alte societati,cu acordul societatii ... (vezi toată discuția)