avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri RCA

Sunt constituit ca parte civila intr-un proces penal din 2003 !!!!,ca urmare a unui accident ce a dus la decesul tatalui meu.(pe loc)In urma unei expertize criminalistice (prima)sa constatat ca autoturismul avea depasita mult viteza legala in localitate.S-au mai facut si alte expertize si contra expertize care nu au condus inca la o sentinta finala.!!??(fara comentarii)
Intrebare: Dupa ce se da sentinta(?)mai primim despagubiri?Daca DA,in ce quantum?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:07, 13 August 2010
cand v-ati constituit parte civila nu ati precizat si cuantumul despagubirilor?daca in hotarare nu va scrie nimic despre acest cuantum inseamna ca instatanta nu s-a pronuntat pe partea civila si treb sa cereti pe calea unei actiuni intemeiata pe dreptul civil despagubiri.
Am precizat suma dar acum reprezinta mult mai putin valoric.Ramane asa sau se actualizeaza?Trebuie sa solicit eu acest lucru?Am vrut sa angajez un avocat sa ma reprezinte si mi s-a spus ca nu este nevoie,fiind parte civila!!
nu amintiti nimic despre polita RCA.Ati deschis/aveti dosar de dauna la asiguratorul vinovatului?
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
nucu$, utilizator
DA,si la fiecare sedinta a fost citata si societatea de asigurari.
Procesul este inca in curs!!!
Sfatul meu este sa asteptati terminarea procesului si apoi vom vedea ce se poate face.Pana atunci succes!

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu vatamare corporala grava Nata88 Nata88 Buna ziua, Sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier, fiind victima cu fractura de femur si lezarea organelor interne + soc hemoragic, doua ... (vezi toată discuția)
Accident c00d c00d in urma cu 4 luni si jumatate am facut un accident in urma caruia un prieten care se afla cu mine in masina a murit.am dat o declaratie la politie dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru vatamare corporala niculaucarmen niculaucarmen cine are cunostinte despre faptul urmator: in plangerea penala pentru vatamare corporala din culpa trebuie precizat expre de la cine se solicita achitarea ... (vezi toată discuția)