daca intr-o familie unul din soti are o mostenire de la parinti nedezbatuta cu ceilalti mostenitori legali si acesta moare, cine participa la dezbaterea respectivei mosteniri, doar copii sotilor sau si copii si sotul ramas in viata? Mentionez ca la respectiva mostenire sotii nu au participat cu nimic in comun.
Va multumesc!
Am aflat diverse variante si nu stiu ce sa mai cred
In locul sotului decedat vin mostenitoriia cestuia, respectiv sotia
supravietuitoare si copii acestuia.
Sotia supravietuitoare msoteneste in concurs cu copii.
Sotia supravietuitoare nu ar fi venit la mostenire daca sotul murea inaintea parintilor sai.
Asa, ca a murit dupa, in masa lui succesorala intra si drepturile de mostenire, deci vine si sotia supravietuitoare.
Succesiune
tuschiAda
Buna ziua,
Locuiesc in strainatate si imi este greu sa ajung sa rezolv o nedumerire. Pentru o succesiune intre 2 frati, sotia unei parti are drepturi la ... (vezi toată discuția)
Sot mostenitor
tmariuscop
Am o matusa careia i-a murit sotul. Trebuie facuta masa succesorala? La masa succesorala, daca trebuie facuta, cine poate veni daca aceasta si nici sotul nu au ... (vezi toată discuția)
Succesiune
davidmirela
Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ... (vezi toată discuția)