avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... impozite pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

impozite pfa

as dori sa stiu cum voi fi impozitat daca am un pfa si realizez venituri doar din comisioane(obiect de activitate:asigurari)fiinca sunt agent si doresc sa-mi deschid un birou unde sa am activitate? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian Cioaca , Contabil 20:43, 13 August 2010
Din venitul net (venitul brut minus cheltuieli deductibile) veti plati 10,5% la pensii, 5,5% la sanatate si 0,5% la somaj. Cel putin asa au interpretat cei mai multi dintre cei care au citit noile reglementari.

Daca veti citi cu atentie celelalte topicuri veti afla mai multe detalii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grila de impozitare pentru programul de 2 ore stanamarinel stanamarinel Vreau sa stiu care este grila de impozitare pentru programul de 2 ore. Care este deducerea din salariul brut. Mentionez ca salariul brut este de 170 lei iar ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)
Impozit 2018 comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, incerc sa ma lamuresc cu noile modificari salariale, si cred ca am inteles o parte din aceste modificara iar o parte nu: - eu inteleg ca salariu ... (vezi toată discuția)