avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asigurarea pentru inundatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asigurarea pentru inundatii

Buna ziua. Ma intereseaza o asemenea asigurare, dar nu in caz de calamitati. Vreau sa ma asigur pentru cazul in care vecinul ma inunda sau eu inund un vecin. In cazul in care vecinul ma inunda, asiguratorul isi recupereaza pagubele de la vecin sau eu va trebui sa-l dau in judecata ? Care este procedura ?
Cel mai recent răspuns: Nicu81 , utilizator 08:07, 3 Aprilie 2025
Buna ziua,daca am asigurare de locuință și mă inund de pe acoperișul blocului de la pluvială mă despăgubește asigurarea? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua asigurari pentru locuinta daniela33 daniela33 Daca am avut recent inundatie provocata de vecinul meu si am 2 asigurari ,ma despagubesc amandoua? (vezi toată discuția)
Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)
Am asigurare facultativă dar firma refuză să mă despăgubească pentru inundarea apartamentului. cărei autorități mă pot adresa? ContSters404753 ContSters404753 Pe langa asigurarea obligatorie PAD, am si asigurare facultativa pentru apartament la Groupama, pentru valoarea de de 150.000 euro, si platesc o suma destul ... (vezi toată discuția)