avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indemnizatie de chirie conditionata de suprafata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indemnizatie de chirie conditionata de suprafata spatiului locuibil inchiriat?

buna ziua.sunt cadru militar locuiesc cu chirie si beneficiez de indemnizatie pentru chirie.de curand insa am fost anuntat de la serviciu ca nu voi mai beneficia de aceasta indemnizatie deoarece este obligatoriu ca spatiul de locuit pe care il am inchiriat sa aiba o suprafata de minim 37,5 mp iar eu am inchiriat o gars cu suprafata totala de 30 mp.pana acum nu mi s-a spus ca ar fi o pb in acest sens de acum insa va trebui sa inchiriez altceva cu suprafata de minim 37.5mp sau nu voi mai benefecia de indemnizatia de chirie.este legal?unde anume se stipuleaza acest lucru?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:28, 14 August 2010
Cei care v-au anuntat au si baza legala. Este o reglementare a armatei. Si unde-i ordin, cu placere! Statutul de cadru militar sa cere sa traiti in conditii ma confortabile. Asa cum, de mult timp, ofiterii de la un anumit grad in sus nu aveau voie sa circule cu trenul in vagon de clasa a II-a. Dar aveau si o diurna de deplasare mai mare decat altii inferiori in grad.
posibil sa existe norme speciale locative pt cei care lucreaza in armata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Scutire impozite locale fetcu costel fetcu costel buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg: mama mea este vaduva de veteran de razboi si prizonier. in timpul razboiului ea,copil fiind, a fost refugiata ... (vezi toată discuția)
Studii in strainatate - diurna rrlro rrlro Fiul meu, a fost student la Academia Navala Mircea cel Batran Constanta pe unul din locurile alocate Politiei de Frontiera. In decembrie 2006 Politia de ... (vezi toată discuția)