avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Livrari si achizitii intracomunitare. Persoane ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Livrari si achizitii intracomunitare. Persoane neinscrise in Registrul operatorilor intracomunitari. TVA

Ce se intampla daca nu am reusit sa ne inscriem pana la aceasta data si nu vom reusi pana la 01 august, in Registrul operatorilor intracomunitari, deoarece societatea are administratori din strainatate si inca nu am obtinut cazierele judiciare? Precizam ca facem si livrari si achizitii intracomunitare.
Cum vor fi emise facturile noastre incepand cu 1 august?
Ce fel de inregistrari contabile se vor face pentru livrari si achizitii?
In ce declaratii vor fi trecute aceste facturi?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:25, 15 August 2010
Fara a fi inscris in Reg. Op. Intracomunitari NU PUTETI face legal nici o operatie in relatia cu tarile membre UE.
vezi si:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii catre elvetia fiulian fiulian Buna ziua, Am o firma neplatitoare de TVA si prestez servicii IT pentru o firma din elvetia. Exista o procedura speciala pentru emiterea facturilor catre ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari - prestãri servicii Laura Ciobeica Laura Ciobeica Registrul operatorilor intracomunitari cuprinde toate persoanele impozabile si persoanele juridice neimpozabile inregistrate normal in scopuri de TVA pentru ... (vezi toată discuția)