Am depus cererea de inregistrare in Registrul operatorilor intracomunitari in data de 11.08.2010.
Conform art. I pct. (7) Aprobarea sau respingerea cererii de inscriere in Registrul operatorilor intracomunitari se face prin decizie emisa de organul fiscal competent, care se comunica solicitantului conform Codului de procedura fiscala. Inregistrarea in Registrul operatorilor intracomunitari produce efecte incepand cu data comunicarii deciziei in conditiile prevazute de Codul de procedura fiscala."
La art II pt 3 scrie "In cazul aprobarii de catre organul fiscal competent a cererilor depuse pana la data de 1 august 2010 de catre persoanele prevazute la alin. (2), data inregistrarii in Registrul operatorilor intracomunitari va fi data de 1 august 2010.
In conditiile in care cererea e depusa dupa de 1 august dar decizia de acceptare sau repingere a cererii o sa o am cel mai devreme pe 18 august, pot face achizitii intracomunitare (cu taxare inversa si fara alte amenzi, etc) in perioada 11-18 august?
Declaratia 300
dumifilote
Buna ziua
Microintreprindere, neplatitoare de TVA, inregistrata in scopuri de TVA conform art. 153-1, inregistrata in ROI in luna februarie, am facturat ... (vezi toată discuția)