avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma acuza de furt si nu imi da salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma acuza de furt si nu imi da salariu

Multumesc ptr raspuns!mai am o intrebare....ieri pe la pranz mi-a trimi sefu un sms pe tel in care spunea a ma duc la politie la comandant.....nu m-am dus...poate sa-mi faca ceva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2010
corinaitaly26@yahoo.it, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 14 August 2010
nu poate semna patronul in locul dvs. va sugerez urgent sa dati in judecata angajatorul!
Adresati-va cu plangere scrisa sefului ITM,depuneti actiune civila in pretentii la tribunal impotriva angajatorului pentru salariu.Daca aveti siguranta ca a semnat in fals un act care produce consecinte juridice,depuneti plangere la politie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2010
andymaurul, utilizator
:offtopic: Interventie moderator
@ corinaitaly26@yahoo.it
Nu mai reeditati mesajul initial prin stergerea celor postate ..intrucat raspunsurile date nu mai au niciun inteles.
Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pfa arinna arinna Care sunt impozitele si taxele de platit in fiecare luna la un venit de 700ron, un salariat cu 525 ron brut , lucreaza cu 6 ore, si alte chelt cu intretinerea ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)
Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)