avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cine ma poate ajuta? inscriere copil la gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cine ma poate ajuta? inscriere copil la gradinita

locuiesc in buzau sint momentan somer dar mi-am gasit un job cu toate astea tot am o problema nu am cu cine lasa baitelul meu de 3 ani. m-am interesat sa il dau la o gradinita cu program prelungit dar inscrierile s-au facut din mai . oare nu mai pot face nimic? ma poate ajuta cineva sa il pot inscrie/:(
Cel mai recent răspuns: iubaretul , utilizator 19:13, 14 August 2010
mergeti la mai multe gradinite si inscrieti-l , multi parinti i-si inscriu copiii la mai multe gradinite de teama sa nu ramana pe dinafara , asa ca la inceput de an scolar sigur vor mai fi locuri si din cate stiu gradinita in raza caruia aveti domiciliul este obligata sa-l inscrie , faceti o cerere la inspectoratul scolar , solutii exista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)
Repetent la gradinita?!? laura4u78 laura4u78 Mi-am inscris baietelul la gradinita de stat anul trecut in septembrie. Avea 2 ani si 8 luni si a fost acceptat. Acum mi se spune ca trebuie sa repete grupa ... (vezi toată discuția)