Opinia mea este aceea de a declara apel, iar argumentele sunt:
1.-pedeapsa dvs. este una situata la minimul special prevazut de lege, insa instanta poate sa reindividualizeze pedeapsa in cazul in care retine circumstantele prev de art. 74-76 c.pen., care in cazul dvs. nu au fost retinute si anume lipsa antecedentelor penale, pozitia procesuala si orice alte imprejurari pe care nu le pot enumera avand in vedere ca nu am dosarul in fata si nici nu cunosc care sunt probele in circumstantiere pe care le-ati administrat, dar care pot fi suplimentate in apel.
2.-acea proba situata la limita dintre contraventie si infractiune este o proba care creeaza un dubiu favorabil inculpatului ( in dubio pro reo)
3.-va recomand de asemenea sa lecturati aici si o alta aparare in situatia in care proba de sange nu a fost recoltata in conformitate cu dispozitiile legale in materie:
www.avocatnet.ro/content/for...
4.-"traducerea "hotararii:
-v-au fost interzise dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice si dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat pe perioada de 3 ani,
-apoi, termenul de incercare este de 3 ani - el se compune din cuantumul pedepsei 1 an plus un termen de 2 ani prev de art.82 c.pen.
-atentie la disp.art 83 al.1 pentru ca in situatia in care in cursul termenului de incercare veti savarsi din nou o infractiune , pentru care s-a pronuntat o condamnare definitiva chiar si dupa expirarea acestui termen, instanta revoca suspendarea conditionata a executarii pedepsei, urmand aceasta deci sa se execute in regim privativ de libertate in integime si care nu se contopeste cu pedeapsa pentru noua infractiune.
In privinta permisului va veti putea prezenta la examen pentru obtinerea acestuia, pentru toate categoriile avute anterior dupa un an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Permisul se anuleaza in baza disp. art.114 din Oug195/2002.