avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numar de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numar de inmatriculare

buna am si eu o intrebare daca am avut 2 luni nr rosii pot reveni la cele spaniole daca imi platesc in Spania asigurare,verificare etc,deoarece mie imi vine impozitul sa il platesc in continuare in Spania la adresa unde am stat
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 12:07, 15 August 2010
Daca masina nu este radiata din spania ,platiti asigurarea si faceti verificarea tehnica puteti reveni la numerele de spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Nr inmatriculare lucian972 lucian972 Buna,as dori sa stiu daca pot reveni la nr spaniole daca am avut 2 luni nr rosii.MULTUMESC (vezi toată discuția)