avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general birou de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

birou de contabilitate

daca vreau sa'mi deschid o firma doar pt a tine contab primara la societati , in afara de inregistrarea societatii la org competente, mai trebuie sa fac si altceva...am nevoie de un contabil expert ,? repet ...doar contabilitatea primara.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bucur_adriana , utilizator 16:10, 16 August 2010
nu aveti nevoie de expert contabil pentru asa ceva.
Ce obiect de activitate va avea societatea?
Daca veti avea obiect de activitate contabilitate, inseamna ca trebuie sa va inregistrati la CECCAR.
Eu asa consider.
O zi buna!
merge asa:

cod CAEN 7260 - Alte activitati legate de informatica
Aceasta clasa include:
- alte activitati de informatica, neclasificate in alta parte, de exemplu: serviciile de pregatire a datelor.
cod CAEN 7230 - Prelucrarea informatica a datelor
Aceasta clasa include:
- activitati legate de bazele de date:
• furnizarea de date intr-o anumita ordine, prin metode de cautare on-line sau acces direct pentru utilizatori;
- prelucrarea datelor folosind, fie programele proprii, fie ale clientului:
• prelucrarea completa a datelor, servicii de introducere de date (data entry), scanarea documentelor etc.;
- gestiunea si exploatarea curenta a datelor care apartin clientilor;
- administrarea de pagini web.

si nu e nicio treaba cu ceccar.
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
ContSters123067, utilizator
va multumesc pt ajutor! ador acest forum =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Cod caen si necesitate angajare contabil expert bucur_adriana bucur_adriana as dori sa infiintez o societate , contabilitate primara. Intrebarile mele,: 1. pot folosi caen cod CAEN 7230 - Prelucrarea informatica a datelor pt ceea ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor! yagunz yagunz Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)