avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE OBLIGATORIE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE OBLIGATORIE

AM O ASIGURARE FACULTATIVA A LOCUINTEI SI DORESC SA IMI FAC SI ASIGURARE OBLIGATORIE - INTREBARE:
1- ASIGURAREA OBLIGATORIE, ANULEAZA ASIGURAREA FACULTATIVA ,? DIN CE STIU EU , NU SE POT PLATI DAUNE DE DESPAGUBIRE , DE LA MAI MULTE SOCIETATI. DACA ESTE ASA, TREBUIE SA RENUNT LA ASIGURAREA FACULTATIVA.
2- CARE SUNT SOCIETATILE DE ASIGURARI AGREATE DE GUVERN, PRIN ACEST PROGRAM
VA MULTUMESC ,
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:01, 15 August 2010
Buna ziua !
Asigurarea facultativa vine in completarea asigurarii obligatorii care acopera doar riscurile de inundatii , cutremur si alunecari de teren . Puteti face mai multe asigurari la asiguratori diferiti pentru acelasi imobil ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare gabi4d gabi4d Buna ziua, Acum 7 ani ,odata cu racordarea la gaz metan ,am incheiat o polita de asigurare a apartamentului contra ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare obligatorie casa Florenta30 Florenta30 Buna ziua La multi ani! Va rog sa-mi spuneti daca conform legii, exista o asigurare care trebuie facuta obligatoriu unei locuinte. Se vehiculeaza de ceva ... (vezi toată discuția)