avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa executor judecatoresc

va rog o informatie...

s-a platit o suma x lei (valoarea maxima) drept onorariu executor judecatoresc.

daca se ajunge la licitatie pentru recuperarea dreptului debitorului, exista cheltuieli suplimentare care se aduaga la acesta suma x lei, sau aceasta suma de x lei acopera toate actiunile pe care executorul judecatoresc le face (publicare licitatie, eventuala expertiza, licitatia in sine)?

multumesc.

Cel mai recent răspuns: chezcora , utilizator 14:50, 16 August 2010
Se vor adauga.
abcdeadi a scris:

Se vor adauga.



va rog frumos,
cineva ar putea sa-mi spuna cat ar putea fi aceasta suma legata de licitatie (este vorba de o taxa fixa sau de un procent din valoarea licitatiei, sau de amandoua!!??)

multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita redinciucconstantin redinciucconstantin cum se calculeaza comisionul sau taxa pe care o percepe un executor (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare sammy44 sammy44 Am inteles ca executorul judecatoresc care se ocupa cu vanzarea prin licitatie a unui imobil , are comision 10%. Care este art. de lege care reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)