avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chemare in judecata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chemare in judecata

La o chemare in judecata, daca citatia a venit gresit (Bostan in loc de Boştan) = prenumele , se poate respinge pe motiv de procedura ?
(greseala este a judecatoriei care a emis citatia )
in mod curent sh, tz, nu se folosesc in citatii si asta inseamna ca sansele dvs de a considera ca nu dvs ati fost citat ci alta persoana cu acel nume, sunt destul de reduse.
Daca este o eroare materiala aceasta se ve remedia la termenul ce urmeaza citarii cu aceste deficiente.Oricum, daca hotarirea se va pronunta cu aceasta greseala exista procedura indreptarii erorii materiale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala sandicadumitrascu sandicadumitrascu un recurs solutionat. am legalizat hotararea. deoarece nu am putut recupera cheltuielile de judecata am ajuns la un executor judecatoresc. acolo s-a vazut ca ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala sau omisiune vadita-art.54 din legea:188/00 ContSters40598 ContSters40598 Daca un executor judecatoresc trece intro Somatie de plata o suma care nu are nicio treaba cu titlul executoriu pus in executare silita, desi acesta indica ca ... (vezi toată discuția)