As vrea sa stiu daca pot divorta fara sa stie sotul ,pentru ca nu mai vreau sa traiesc cu el pentru ca nu il mai suport,nu ajuta cu nimic in casa ,e plecat cu serviciu cate o saptamana,cand vine sta toata ziua,vorbeste toata ziua cu mama lui la telefon,cu surorile,avem si un copil minor pe care as vrea sa ramana cu mine dupa divort.El are servici stabil,eu lucrez la o firma dea surorilor lui
Va dati seama ca nu o sa ma ajute nici intrun fel la divort nici una din surori.Si mai sunt si din alea mahalagioaice care exagereaza,si inventeaza lucruri,rele de gura.
Se poate ca sotul sa nu afle dar va trebui citat.
Nu vad sensul pentru care nu ati vrea sa afle sotul de divort.
Veti avea nevoie si de martori la divort.
Problema este ca eu am gasit pe altcineva,sotul nu stie de el si nici nu as vrea sa afle decat dupa divort,sotul este "preot" suntem impreuna de 6 ani,avem un copil de 2 ani,sincer nu neam inteles de la inceput ,avem tot timpul pareri contradictorii si tot timpul am lasat de la mine ca sa nu ne certam.tot ce fac eu nu e bun si totce face el nu e bun cam asa e la noi. Problema e ca el oricum e considerat un om foarte bun avand si functia pe care o are,si indiferent cui ma plang zice k nu e adevarat ca el e un om bland si calm( de ochii lumii). Sincer nici nu am adus in discutie divortul pentru ca mie fica sa nu pierd copilul,dat fiindca nici nu o sa mai pot face dovada unui serviciu stabil,motive prea intemeiate nu sunt iar eu nu il mai suport ca om.Cum as putea face sa divortez ca sa imi ramana copilul mie.M-am gandit sa imi caut in alta parte de lucru ca sa pot face dovada de serviciu stabil si apoi sa divortez.De asta nici nu prea as fi vrut sa stie k divortez.El oricum nu ar concepe aceasta idee de divort ca se gandeste la copil si la serviciul ui care si lar putea pierde.Sincer de asta sa si insurat k sa se faca preot....
motive intemeiate am dar nu vreau sa afle de acest motiv tocmai pentru a nu imi putea lua copilul.atunci ce motiv as putea invoca?
Alte discuții în legătură
Cum sa faca?
ContSters162973
Am si eu o prietena care e maritata de 5 ani cu un preot si are si un copilas de 2 ani.De ceva timp nu mai vrea sa fie cu el din cauza ca nu face nimic in ... (vezi toată discuția)