avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa divortez fara sa stie sotul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa divortez fara sa stie sotul?

As vrea sa stiu daca pot divorta fara sa stie sotul ,pentru ca nu mai vreau sa traiesc cu el pentru ca nu il mai suport,nu ajuta cu nimic in casa ,e plecat cu serviciu cate o saptamana,cand vine sta toata ziua,vorbeste toata ziua cu mama lui la telefon,cu surorile,avem si un copil minor pe care as vrea sa ramana cu mine dupa divort.El are servici stabil,eu lucrez la o firma dea surorilor lui
Va dati seama ca nu o sa ma ajute nici intrun fel la divort nici una din surori.Si mai sunt si din alea mahalagioaice care exagereaza,si inventeaza lucruri,rele de gura.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:27, 17 August 2010
Din moment ce nu are dreptul sa se recasatoreasca instanta poate judeca mai exigent divortul, in sensul de a exista motive temeinice, asa cum cere legea...
Se pot invoca anumite aspecte care pot complica procesul...
Din moment ce preotul nu se poate recasatori eu cred ca instanta va fi foarte exigenta.Daca va afla, evident...
obligatoriu trebuie citat si sotul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa faca? ContSters162973 ContSters162973 Am si eu o prietena care e maritata de 5 ani cu un preot si are si un copilas de 2 ani.De ceva timp nu mai vrea sa fie cu el din cauza ca nu face nimic in ... (vezi toată discuția)
As dori sa divortez,ajutati-ma! vreau_sa_divortez vreau_sa_divortez buna ziua! as dori sa divortez de sotul meu! suntem casatoriti de aproximativ 8ani,avem 2fetite! pe perioada aceasta am suportat batai ,umilinte si eu si ... (vezi toată discuția)
O situatie complicata, in care am nevoie de sfaturi, nu de a fi judecata bianca26 bianca26 buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea problema. de mai bune de 4 luni sunt despartita in fapt de sotul meu, ulterior acestei despartiri fiecare dintre noi ... (vezi toată discuția)