As vrea sa stiu daca pot divorta fara sa stie sotul ,pentru ca nu mai vreau sa traiesc cu el pentru ca nu il mai suport,nu ajuta cu nimic in casa ,e plecat cu serviciu cate o saptamana,cand vine sta toata ziua,vorbeste toata ziua cu mama lui la telefon,cu surorile,avem si un copil minor pe care as vrea sa ramana cu mine dupa divort.El are servici stabil,eu lucrez la o firma dea surorilor lui
Va dati seama ca nu o sa ma ajute nici intrun fel la divort nici una din surori.Si mai sunt si din alea mahalagioaice care exagereaza,si inventeaza lucruri,rele de gura.
exact cele pe care ni le-ati spus si noua:vine la o saptamana acasa,nu comunicati,nu se implica in cresterea copilului,etc.puteti invoca orice situatie de fapt,nimeni nu va poate obliga sa ramaneti casatorita daca probati cele afirmate
Daca sotul isi angajeaza avocat si il plateste corespunzator procesul poate dura si 10 ani...
Preotii nu au dreptul conform canoanelor bisericesti sa divorteze si problema este ca nu au voie sa fie vinovati de divort...
Daca vine la proces nu isi poate da acordul si va trebui sa dovedeasca culpa sotiei.
Eu cred ca cea mai mare problema este ca sotul preot nu vrea sa divorteze.
Din cate stiu nu ar avea voie sa se recasatoreasca in caz de divort.
Iata un divort care poate deveni destul de complicat...
Preotii pot divorta...dar nu din vina lor, si intr-adevar nu se pot recasatorii. Dar nu prea are legatura.
Introduceti actiunea. Practica din tara noastra arata ca nu prea se incredinteaza copilul tatalui. Nu vad nici in cazul dumneavoastra de ce ar fi altfel.
Cum sa faca?
ContSters162973
Am si eu o prietena care e maritata de 5 ani cu un preot si are si un copilas de 2 ani.De ceva timp nu mai vrea sa fie cu el din cauza ca nu face nimic in ... (vezi toată discuția)