avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa faca?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa faca?

Am si eu o prietena care e maritata de 5 ani cu un preot si are si un copilas de 2 ani.De ceva timp nu mai vrea sa fie cu el din cauza ca nu face nimic in casa,sta cu baia neterminata de un an,usa de la intrare e metalica si nici macar spuma nu a taiato zicand ca ce el e instalator...nu face nimic in casa, sta plecat cu serviciul cate o saptamana ca e la o biserica in afara orasului si trebuie sa stea acolo.ea nu mai vrea sa fie cu el ca nici nu se mai inteleg asupra unor lucruri. Ei ii este frica sa dea divort pentru ca el are salar mai mare,e preot,si pe langa asta ea lucreaza la o sora dea lui si sar putea sa o dea afara cand va auzi de divort.Ea vrea neaparat copilul...nu are pretentii la nimic altceva....problema e ca surorile lui sunt cam mahalagioaice si ii e frica sa nu vina martore la divort si spuna minciuni de ea. Intradevar la ei in familie nu au fost dispute ca sa ii stie toti vecinii dar nu se mai inteleg...si el desigur nu e deacord cu divortul..Cum ar putea sa faca sa castige copilul in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:01, 27 August 2010
Sa nu divorteze!
in primul rand sa fie convinsa ca vrea sa divorteze.apoi sa-si angajeze un avocat.
ar trebui sa pregateasca oarecum "terenul" pana la divort. sa caute de munca in alta parte, sa se asigure ca are cu ce-si creste copilul si mai ales unde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa divortez fara sa stie sotul? ContSters162973 ContSters162973 As vrea sa stiu daca pot divorta fara sa stie sotul ,pentru ca nu mai vreau sa traiesc cu el pentru ca nu il mai suport,nu ajuta cu nimic in casa ,e plecat cu ... (vezi toată discuția)
Divort, autoritate parinteasca Morosanu andreea Morosanu andreea Bună tuturor... Am nevoie de sfaturile voastre căci sunt disperata. Sunt căsătorită de 6 ani si am o minune de băiețel de 5 anișori... Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Christin3 Christin3 Buna ziua, Sunt casatorita de 7 ani, avem un copilas de 3 anisori, sotul meu are o amanta de un an si jumatate. In tot acest timp mi-a tot spus ca el s-a ... (vezi toată discuția)