avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

Buna ziua,
Sunt casatorita de 7 ani, avem un copilas de 3 anisori, sotul meu are o amanta de un an si jumatate. In tot acest timp mi-a tot spus ca el s-a incurcat cu aceasta femeie fara sa isi dea seama si ca isi doreste sa revina acasa doar sa isi rezolve probelemele finaniciare cu ea, de 5 luni de zile el nu mai sta acasa nu si-a luat hainele doar o mica parte din ele care erau deja acolo la ea, vine doar in vizita ziua nu chear in fiecare zi. Am uitat sa mentionez ca sotul meu lucreaza in pol.de frontiera si a inventat actiuni de aceea a reusit sa isi ascunda relatia. Eu am aflat de relatia lor de cateva luni dar un timp am astiut ca s-a terminat dar de fapt nu era asa, am continuat ma mintea ca e vorba de problemele nostre financiare si ca deaceea el a tinut de relatia ca ea il mai ajuta cu bani. Avem o sitautie financiara cam rea adica noi am locuit la parintii mei si avem multe rate impreuna pe ambele nume. Salariul lui nu ii ajunge sa acopere ratele, am ramas fara loc de munca si eu momentan sunt in somaj ratele nu mai sunt achitate la zi sunt lasate de 3 luni in urma am avut o masina in leasing dar a fost ridicata de leasing. De cand a plecat de acasa eu am incercat sa imi platesc singura ratele pe numele meu m-au ajutat parintii si am sinchis un credit mai am 2 banci pe numele meu restul sunt pe numele lui, bunuri comune nu avem decat o mobila si maruntisuri, nu prea avem ce impartii. Nu prea e deacrod cu divortul in sensul ca vrea sa isi rezolve problema cu ea si sa se intoarca acasa.
As vrea sa stiu ce sanse am daca inaintez divortul acum sau va trebui neaparat sa am un loc de munca, sa ramana minorul la mine, si cam cat timp va dura divortul daca totusi va vi deacord ptr.ca eu am suferit prea mult in tot acest timp si simt ca nu mai suport va trebui sa fac acest pas el ma tot plimba de pe o zi pe alta ca se intoarce dar de fapt s-a doarme la ea si vine numai in vizita la copil si nu e la prima amanta m-a mai inselat de multe ori doar ca nu am stiut pana acum.
Acum vrea sa plece afara cu contract de munca l-a contactat o firma....dar eu nu am incredere in el ca va termina cu relatia lui extraconjugala si psihicul meu e deja la pamant deaceea as vrea sa stiu cum pot face sa termin acest cosmar.
Va multumesc si va rog sa imi trimiteti un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Christin3 , utilizator 23:59, 10 Aprilie 2011
Puteti sa introduce-ti divortul si intre timp sa va cautati un loc de munca.
Minorul are o varsta prea frageda si de regula ii este incredintat mamei, chiar daca momentan nu aveti un loc de munca.
Instanta va intelege ca va ajuta financiar parintii pana o sa gasiti un loc de munca.
buna ziua
instantele din romania nu tin cot de venituri in actiunile de divort decit la stabilirea pensie de intretinere ,asa ca puteti intenta actiune de divort linistita si sa va cautati loc de munca pe viitor .
av daniela
Buna ziua dna.Cristina.
Parerea mea este ca trebuie incheiat acest episod din viata dvs.Nu trebuie sa lungiti aceasta casnicie,este clar ca sotul are o problema de Fidelitate,greu vindecabila,spre imposibil.
Faceti-va viata alaturi de copil,in linistea familiei dvs.si scapati de stresul infidelitatilor si minciunile "sotului".:luck:
Va multumesc frumos pentru raspuns. Multa sanatate si liniste sufleteasca va doresc.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
Christin3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

aș dori să știu ce câștig de cauză am dacă o dau pe amanta soțului în judecată și îi cer daune morale. Înregistrările pot fi probe la proces? Vulpishor Vulpishor Bună ziua, as dori să știu ce câștig de cauză am dacă dau amanta în judecată și îi cer daune morale? Am martori, am poze și înregistrări cum că ... (vezi toată discuția)
Divort... sau nu -renuntare la judecata soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: -am fost casatorita 11 ani -anul trecut pe 14 mai sotul meu a parasit domiciliul si s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu in timpul divortului mariLuci mariLuci Am introdus actiunea de divort si partaj si nu a avut loc prima infatisare. Am cerut divort din vina ambelor parti si copilul minor sa-mi fie incredintat mie ... (vezi toată discuția)