avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu in timpul divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu in timpul divortului

Am introdus actiunea de divort si partaj si nu a avut loc prima infatisare. Am cerut divort din vina ambelor parti si copilul minor sa-mi fie incredintat mie (mama). Daca ma mut in aceasta situatie cu minorul (14ani), in acelasi oras,, pot fi acuzata de parasirea domiciliului sau se poate complica situatia? Copilul a declarat la autoritatea tutelara ca doreste sa ramana cu mine. Evident ca doresc respectarea programului de vizita de catre tata, cerut in cererea de divort.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:53, 4 August 2008
nimeni teoretic, nu va poate acuza de asa ceva, mai ales daca aratati ca plecati de acasa din cauza comportamentului sotului.

av. vasilescu
Sotul a devenit agresiv verbal atat cu mine cat si cu copilul minor. Nu am cum sa probez acest lucru cu martori. Exercita o agresivitate psihica asupra noastra si imediat incepe scoala si as vrea sa fie mai linistit copilul. Ma denigreaza in fata copilului, bineinteles cu minciuni grosolane (gen ca am amant, handicapata intelectual - am terminat aceiasi facultate!), nu in prezenta mea. Probabil asta doreste: sa-mi transmita copilul (copilul isi da seama de aberatii... dar...).
Trebuie neaparat sa probez aceasta agresivitate psihica a sotului si cum?
Va multumesc de sfaturi.
Ar putea fi suficient sa fie sustinuta in fata instantei de catre avocatul dvs acesta agresivitate verbala a sotului daca este nevoie.
Eu zic ca puteti sa stati linistita.:)

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Luni, 4 August 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot parasi spania daca sunt chemat la prima judecata? tatageorge tatageorge Buna ziua Suntem in Spania si sotia m-a dat in judecata pentru maltratare psihica. A bagat si divort iar in viitor am prima infatisare. Daca nu ma voi ... (vezi toată discuția)
As dori sa divortez,ajutati-ma! vreau_sa_divortez vreau_sa_divortez buna ziua! as dori sa divortez de sotul meu! suntem casatoriti de aproximativ 8ani,avem 2fetite! pe perioada aceasta am suportat batai ,umilinte si eu si ... (vezi toată discuția)
Divort iulik800 iulik800 Buna ziua,v-am mai scris despre un divort cu minor care am avut 1infatisare in noiembrie,el nu sa prezentat,infatisarea si citatia a semnat-o unul din parinti ... (vezi toată discuția)