Am introdus actiunea de divort si partaj si nu a avut loc prima infatisare. Am cerut divort din vina ambelor parti si copilul minor sa-mi fie incredintat mie (mama). Daca ma mut in aceasta situatie cu minorul (14ani), in acelasi oras,, pot fi acuzata de parasirea domiciliului sau se poate complica situatia? Copilul a declarat la autoritatea tutelara ca doreste sa ramana cu mine. Evident ca doresc respectarea programului de vizita de catre tata, cerut in cererea de divort.
Va multumesc.
Sotul a devenit agresiv verbal atat cu mine cat si cu copilul minor. Nu am cum sa probez acest lucru cu martori. Exercita o agresivitate psihica asupra noastra si imediat incepe scoala si as vrea sa fie mai linistit copilul. Ma denigreaza in fata copilului, bineinteles cu minciuni grosolane (gen ca am amant, handicapata intelectual - am terminat aceiasi facultate!), nu in prezenta mea. Probabil asta doreste: sa-mi transmita copilul (copilul isi da seama de aberatii... dar...).
Trebuie neaparat sa probez aceasta agresivitate psihica a sotului si cum?
Va multumesc de sfaturi.
Ar putea fi suficient sa fie sustinuta in fata instantei de catre avocatul dvs acesta agresivitate verbala a sotului daca este nevoie.
Eu zic ca puteti sa stati linistita.:)
Divort
iulik800
Buna ziua,v-am mai scris despre un divort cu minor care am avut 1infatisare in noiembrie,el nu sa prezentat,infatisarea si citatia a semnat-o unul din parinti ... (vezi toată discuția)