avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot parasi Spania daca sunt chemat la prima judecata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot parasi Spania daca sunt chemat la prima judecata?

Buna ziua

Suntem in Spania si sotia m-a dat in judecata pentru maltratare psihica. A bagat si divort iar in viitor am prima infatisare. Daca nu ma voi prezenta la judecata, si voi parasi Spania (ma voi intoarce in Romania) , ce se poate intampla?
Sunt valabile traducerile legalizate ale unor acte (certificat medico legal, plagere prealabila furt intre soti si lovire corporala). Ea nu are dovezi si are martori falsi.
Numai minciuni spune , dar femeile sunt avantajate aici in Spania chiar pe minciunile care le spun.
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
tatageorge, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:27, 29 Noiembrie 2010
In Spania va aresteaza daca ati agresat-o fizic...
Pentru maltratare psihica e posibil sa nu aveti probleme deosebite...

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu in timpul divortului mariLuci mariLuci Am introdus actiunea de divort si partaj si nu a avut loc prima infatisare. Am cerut divort din vina ambelor parti si copilul minor sa-mi fie incredintat mie ... (vezi toată discuția)
Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Talharie/furt? angel_my angel_my in urma cu 2 luni niste prieteni au avut o altercatie cu o fata,unul a bagat-o pe una dintr-un grup in seama,iar prietena ei a inceput sa le adreseze ... (vezi toată discuția)