avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... talharie/furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

talharie/furt?

in urma cu 2 luni niste prieteni au avut o altercatie cu o fata,unul a bagat-o pe una dintr-un grup in seama,iar prietena ei a inceput sa le adreseze injurii,pe unu chiar palmuindu-l,lovindu-i si masina cu piciorul.nervosi cei 2 baieti au coborat din masina si au dat in ea.acum au primit acasa citatii pt talharie si furt(absolut fictiv).va rog din suflet spuneti-mi in ce situatie se afla ei?e grav?si ce e de facut?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:13, 20 Martie 2008
De la lovire pana la talharie sau furt e ceva distanta#-o
Ei trebuie sa dovedeasca ca nu au furat sau nu au talharit persoana respectiva.
Mergeti cu un avocat dupa dvs.
S-ar putea sa fi declarat ca le-a disparut ceva acolo.
De unde rezulta si talharia. S-or fi dus si la IML...
ce bunuri au disparut??? usor se depisteaza o minciuna. de la lovire la talharie, ca de la cer la pamant
Ne dam cu presupusul si este vorba de libertatea dvs.
Mergeti cu un avocat mai bine.
:P i primul rind treb sa vaduceti la politie sai intreb care este stadiul cerc si pt ce fapta va cerceteaza iar da va cere sa dat i o decl spuneti ca fara avocat nu dati!si data viitoare veniti cu un avocat!

Alte discuții în legătură

Furtul,definitie motamo lmlaur lmlaur Buna ziua ! As dori sa stiu daca furtul in urmatoarea prezentare e furt calificat si daca nu e pedeapsa lui Furtul dintr-un supermarket ziua neavand ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa e cel mai probabil sa primesc? andreiutzul andreiutzul in urma cu o luna am comis cu trei indivizi un furt, mai exact am vrut sa luam rotile de la o masina...din prostie! am inteles ca spatamana care vine trebuie ... (vezi toată discuția)