am primit indemnizatie crestere copil pana in februarie anul in curs.firma la care am lucrat e falimentara-nu m-am mai intors la munca si nici nu am avut alt loc de munca.sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in aprilie anul viitor-am sanse sa primesc indemnizatie de crestere copil?se poate plati din mana pt perioada fara contract de munca ca sa fie ok sa pot primi indemnizatie?
1. Pentru a beneficia de CCCpana la2ani trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri profesionale impozabile.
2. Nu va ajuta cu nimic (la CCC) daca platiti contributiile.
3. Ati facut rau ca nu v-ati intors la locul de munca, ati fi putut beneficia de indemnizatie de somaj si aceasta perioada era luata in calculul celor 12 luni necesare pentru CCC pana la 2 ani.
4. Mergeti la ITM si vedeti daca s-a depus decizia de incetare a CIM si cu ce data a incetat acesta (puteti sa cereti o copie dupa CIM).
Indemnizatie ccc
Georgiana31
Bina ziua,
Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in iunie 2015. In februarie 2014 m am intors la servici dupa concediu cresterea primului copil. Pe 1 oct am ... (vezi toată discuția)