avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent am nevoie de sfatul dumneavoastra
Discuție deschisă în Executare silită

urgent am nevoie de sfatul dumneavoastra

am un proces -verbal de situatie din partea unui executor judecatoresc in care tin sa va informez ca in momentul in care am divortat nu am facut partaj, sunt dator la un camatar cu o anumita suma de bani, a obtinut in instanta hotarare irevocabila in care imi executa silit 1/2 din apartament.
intrebare:
ce pot sa mai fac in asemenea situatie si daca se mai poate gasi o solutie sa pot impiedica acest lucru???
Formulati contestatie la executare,si separat ordonanta presedentiala de incetare/suspendare a executarii silite pana la solutionarea contestatiei.Este tot ce mai puteti face...
Daca nu ati facut partaj cota dvs nu este individualizata. Inainte de a fi urmarit trebuie sa se faca partajul. Este important pentru ca trebuie sa se stabileasca ce cota va apartie Poate imobilul se dovedeste ca este al sotiei in procent de 66 % si atunci cum sa va urmareasca 1/2?
@teobis
Cred ca ar fi indicat sa ne explicati, la ce va referiti cand ne spuneti:"a obtinut in instanta hotarare irevocabila in care imi executa silit 1/2 din apartament."
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea sentintei de executare silita mariatgv mariatgv Buna ziua, as dori sa aflu parerile dumneavoastra despre cum ar putea fi atacata o sentinta de partaj judiciar ceruta pentru a se putea efectua o executare ... (vezi toată discuția)
Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract titlu executoriu ,mostenire ancaalina ancaalina Buna ziua, tatal meu a mostenit in urma decesului tatalui sau,25% dintr-un imobil,dupa perfectionarea actelor de succesiune,sora sa i-a dat suma de 30 000 ... (vezi toată discuția)