am un proces -verbal de situatie din partea unui executor judecatoresc in care tin sa va informez ca in momentul in care am divortat nu am facut partaj, sunt dator la un camatar cu o anumita suma de bani, a obtinut in instanta hotarare irevocabila in care imi executa silit 1/2 din apartament.
intrebare:
ce pot sa mai fac in asemenea situatie si daca se mai poate gasi o solutie sa pot impiedica acest lucru???
Formulati contestatie la executare,si separat ordonanta presedentiala de incetare/suspendare a executarii silite pana la solutionarea contestatiei.Este tot ce mai puteti face...
Daca nu ati facut partaj cota dvs nu este individualizata. Inainte de a fi urmarit trebuie sa se faca partajul. Este important pentru ca trebuie sa se stabileasca ce cota va apartie Poate imobilul se dovedeste ca este al sotiei in procent de 66 % si atunci cum sa va urmareasca 1/2?
@teobis
Cred ca ar fi indicat sa ne explicati, la ce va referiti cand ne spuneti:"a obtinut in instanta hotarare irevocabila in care imi executa silit 1/2 din apartament."