Jilavu Cristina a scris:
Acum 2 ani sotul meu a luat un imprumut de nevoi personale de la o banca , acum cu reducerea de 25% nu mai poate plati,intre timp eu am fost data in somaj , am terminat si somajul deci nu mai am nici un venit, avem 2 copii , platim o rata de 300 euro pe luna iar banca s-a oferit sa ne faca o reducere de 7 euro pe luna:)):)):)) . Intrebarea mea este ce pot face cei de la banca atata timp cat noi nu am garantat cu nimic creditul si vom plati cat vom avea. Va rog un raspuns, multumesc anticipat.
adica dvs, urmare a a "masurilor" anticriza ale guvernului,
ati pierdut 25% dintr-un venit, iar al doilea venit a
disparut integral... iar banca va reduce rata lunara cu, cuuu, cuuuuuu...
fix 2,3333 % !!!:stunned::stunned::stunned:
"facilitatea" aia de
7 euro, uitati repede de ea! si nici sa nu le mai cereti alta... ca e posibil sa va momeasca cu altele asemenea, dar va vor cere, in schimb, ipoteca pt creditul ala "de consum"...
scoateti din calcul orice alte "oferte" ale bancii, ca sunt paralele cu interesele si posibilitatile dvs...
daca faceti doar plati "partiale" ("cat vom putea") din rata, mai devreme sau mai tarziu se vor enerva si vor incerca sa va "execute"... dar nu prea vad cum, ca sunt multi, foarte multi in situatia dvs... si fiecare incearca sa se apere...:)
www.avocatnet.ro/content/for...