avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rata banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rata banca

Revin cu urmatoarea intrebare : daca sotul este in somaj si nu mai poate plati rata lunara la banca, este obligata aceasta institutie sa -i reesaloneze creditul ?Eu nu stiu sigur, si de accea intreb ,deoarece am auzit ca rata la banca nu trebuie sa depaseasca 25 %din venitul lunar,iar acum daca sotul intra in somaj nu mai poate plati si ne intrebam daca banca poate fi obbligata sa ne reduca rata la 25 % din venitul lunar.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:57, 6 Ianuarie 2012
Nu este obligata. Mergeti la banca si cautati solutii impreuna cu banca, analizati cu atentie oferta, daca va fac vreuna.

Daca acum ati fi aplicat pt un credit, nu v-ar fi acordat daca rata de indatorare ar fi fost mai mare de 30-50%
va multumesc pentru rasp dar banca a spus ca ne reesaloneaza creditul decat cu garantii imobile sau mobil..
E conditia bancii pt a va reesalona.. daca nu va convine ( sau nu aveti in proprietate bunuri ), n-o acceptati, nici dvs nu sunteti obligati.
Poate sotul isi va gasi rapid de lucru si veti putea plati si pe mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar ginaflorea ginaflorea Buna ziua, intrebarea mea se refera la credit ipotecar pentru cumpararea unei locuinte pe care l-amobtinut in dec.2007.De atunci amplatit ratele la scadenta si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare ,am ramas fara servici si cu toate ... Bubulinu08 Bubulinu08 Buna ziua Am si eu o intrebare ,am ramas fara servici si cu toate ca imi caut nu am reusit sa gasesc nimic.Problema este ca am o rata la banca pe care nu ... (vezi toată discuția)
Sunt asociata la un srl si pt. 2 credite obtinute de la banca am girat cu casa mea simcom2000 simcom2000 EU SI SOTUL MEU AVEM UN SRL CAPITALUL SOCIAL ESTE DE 50.000 RON AVEM DOUA CREDITE LA BANCA O LINIE DE CREDIT IN VALOARE DE 415000 RON SI UN CREDIT DE ... (vezi toată discuția)