Buna ziua, intrebarea mea se refera la credit ipotecar pentru cumpararea unei locuinte pe care l-amobtinut in dec.2007.De atunci amplatit ratele la scadenta si nu avem restante sau intarzieri.Situatia oastra financiara s-amodificat.Nu mailocuim in tara din oct.2010.Eu sunt din sept.2010 somer lucreaza doar sotul , mai avem un credit de nevoi personale si de luna asta avem si un copil, deci posibilitatea mea de a avea un venit in urmatoarea perioada este exclusa.Am solicitat bancii creditoare o reesalonare a ratelor sau oprelungire a perioadei de creditare ca sa obtinem o rata lunara mai mica.Nu prea vor sa ne accepte cererea eiconsiderand ca ne putem permite.dar n putem .ce e de facut in cazul acesta?
Mergeti din nou la banca cu toate documentele doveditoare ale veniturilor. Daca intr-adevar nu aveti capacitatea de plata, va rezulta de acolo. Puteti sa le puneti problema ca daca nu va reesaloneaza datoria le dati lor imobilul sa faca ce vor cu el. Bancile au deja o problema in executarea imobilelor din portofoliu, din mai multe motive, si cu siguranta nu le va surade ideea.