avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Am si eu o intrebare ,am ramas fara servici ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Am si eu o intrebare ,am ramas fara servici si cu toate ...

Buna ziua
Am si eu o intrebare ,am ramas fara servici si cu toate ca imi caut nu am reusit sa gasesc nimic.Problema este ca am o rata la banca pe care nu reusesc sa o platesc...ce se poate face?Cei de l abanca au propus reesalonarea pe un an cu plata lunara doar a dobanzii creditului,si dupa un an mi se reesaloneaza creditul propriu zis neachitat in aceste 12 luni la rata anterioara.Intrebarea mea este din moment ce nu am servici cum pot plati si aceasta doabanda care apropo este jumatate din rata cca.600 lei.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
Bubulinu08, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor Landya Landya la sfarsitul anului 2007 am luat credit de nevoi personale fara giranti sau garantie de 11000 eur . In primii doi ani am reusit sa platesc ratele la timp dar ... (vezi toată discuția)
Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Rate restante mihaeladinu_26 mihaeladinu_26 buna ziua, am un credit de aproximativ 2 ani si in acest an am ramas in urma cu 2 rate, respectiv 1140 lei (suma totala a ratelor restante). ma suna mereu de ... (vezi toată discuția)