avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata ratelor

la sfarsitul anului 2007 am luat credit de nevoi personale fara giranti sau garantie de 11000 eur . In primii doi ani am reusit sa platesc ratele la timp dar dupa ce prietenul meu isi pirduse locul de munca am inceput sa am probleme. Momentan am o restanta de cca 500 Eur , lunar platesc 250 Eur (am vorbit cu banca si am comunicat ca din pacate pana nu reusesc sa-mi gasesc un alt job mai bina platitor nu am de unde plati). Ei vor neaparat reesalonare din nou dar asta nu m-a ajutat nici data trecuta si nici nu este posibila.

Ce m-i se poate intampla daca nu mai platesc. Am ramas fara loc de munca recent deci nu am de unde sa mai duc nici suma de 250 Eur.

Astept cu nerabdare raspunsul unui consultant
multumesc
Cel mai recent răspuns: Landya , utilizator 12:46, 29 Septembrie 2011
va pot executa bunurile mobile si imobile
Nu am pe numele meu nici bunuri mobile si nici bunuri imobile in prezent.
Am de gand sa plec in strainatate la lucru pentru a-mi putea remedia situatia, dar probabil va dura ceva timp pana reusesc sa-mi gasesc un job.
M-i se poate pune interditia de a iesi din tara?
Puteti pleca linistita, nu veti avea interdictie de a parasi tara pt ca nu ati savarsit vreo infractiune
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire!!! norgeman_mario norgeman_mario Buna seara...as dori sa imi spuneti va rog frumos dak in cazul in care am primit o executare silita pe care nu o pot achita dar in schimb gasesc un loc de ... (vezi toată discuția)
Rate la banca- pe care nu le mai pot plati aledical aledical cine ma poate ajuta am un credit la cec si nu mai pot platii ratele deocamdata pentru ca nu mai am venit pentru ca nu am loc de munca cum pot suspenda sau ... (vezi toată discuția)
Credit Claudianay Claudianay Buna ziua.As vrea sa va rog sa imi dat un sfat referitor la un credit nevoi personle pe care ce 2 ani nu il mai pot plati deoarece nu am un loc de munca.Am ... (vezi toată discuția)