avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alta plangere penala....ma lupt cu morile de vant !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alta plangere penala....ma lupt cu morile de vant !

buna ziua . ma adresez dvs. in speranta ca ma veti putea lamuri si pe mine intr-o situatie. dupa un divort chinuitor , nenumarate probleme cauzate de ticalosia fostului sot (politistu' lu' peshte). acum 1 sapt am fost chemata de colegii lui de birou si mi s-a adus la cunostinta faptul ca mi-a facut plangere penala (a-"n"-a)ca "vezi Doamne"nu i-am dat fetita sa o viziteze conform hot . jud. Acest lucru nu ete adevarat si consider ca am suficiente probe in dovedirea nevinovatiei mele.Mai ramane sa vedem daca vor fi studiate cu atentie si obiectivitate de catre colegii si prietenii fostului sot..... Mi-a fost adus la cunostinta ceea ce abera el( era ff simpulu sa se uite in calendar sa vada cam cand ar fi avut drept de vizitare). in declaratia lui a mentionat faptul ca la anumite date a venit la domiciliul meu impreuna cu anumiti martori(prieteni de-ai lui)si ca eu nu i-am deschis usa Am solicitat org de cercetare sa-mi elibereze copii xerox de pe plangerea si declaratia reclamantului, in vedera construirii apararii, -cerere refuzata===<intrucat pana in prezent nu s-au finalizat cercetarile in dosarul de urmarire penala,iar actele sunt confidentiale>===in baza carui atr de lege mi s-a refuzat aceasta cerere? nu mi-au spus .... de ce eu n-am dreptul sa-mi construiesc o aparare? ???? revin si repet plangerea este mincinoasa!!! mi-e teama ca iar vor face "manarii"(scuzati expresia) in dosar. mi s-a mai intamplat . Fostul este in relatii deosebite de prietenie cu onor conducerea Pol. Mun. Calarasi si procurorii... de fiecare data, cu dreptatea in mana, eu am pierdut! M-am saturat! Va rog din suflet sa ma ajutati sa ma "lupt cu morile de vant" !!! revin si adaug ca nu am martori . toti cei care stiu adevarul au refuzat(iar) sa ma ajute si sa declare adevarul pe care in stiu pentru ca le este teama de consecinte ( fostul meu sot este destul de influent dar mai ales razbunator)in apararea mea nu am decat listingurile apelurilor telefonice , SMS-urile primite si transmise si cateva fotografii facute cu aparatul foto personal
am dat o declaratie. am fost chemata, telefonic, m-am prezentat, am dat o declaratie . temerea mea majora este ca fostul sot sa le dicteze martorilor ce sa scrie(repet- este coleg cu cei care ma ancheteaza si e "protejatul" conducerii politiei( va rog sa ma credeti pe cuvant de onoare si de om)). apoi mi-e teama ca , desi eu am semnat de luare la cunostinta pe fiecare pagina a declaratiei fostului sot, sa nu se faca corecturi, adnotari sau alte adaugiri (mi s-a mai intamplat). Nu vreau sa depun nicio proba momentan deoarece trebuie sa vad ce probe aduce el in sprijinul celor declarate. am cerut in decaratie mea ca martorii sa fie confruntati cu mine si audierea lor cu aparat poligraf , am cerut ca org de cercetare penala sa faca adresa catre operatorul de tel mobila pt listingul si continutul convorbirilor si SMS-urilor si am mai spus ca plangerea facuta impotriva mea este mincinoasa si netemeinica, deoarece nu a venit in datele mentionate de el sa-si exercite dreptul la vizita. Oricum fostul meu sot se foloseste de functia pe care o are pt a ma sicana in continuare....
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
ally_alex06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 10:22, 18 August 2010
Grea problema. Succes.
Oricum, fiti acasa atunci cand are dreptul la vizita si, de fiecare data cand nu apare faceti sesizare la sectia de politie la care sunteti arondati. In acest fel inlaturati plangerile facute de el prin inregistrarile facute. In ceea ce priveste plangerile anterioare incercati si dumneavoastra o plangere la parchet, iar in caz ca nu sunteti sigura de acestia, la IGP, cu mentionarea motivelor.
ar mai fi indicat ca de fiecare data cand fostul sot vine sa ia copilul sa fie de fata si o alta persoana ca martor.
oameni buni , nu-mi vine nimeni martor , nu intelegeti ca ori le e frica ori nu se baga!?!!! nici macar propriul meu tata....cum sa fac sesizare la politie , in scris, telefonic? cui sa spun ? Spuneti-mi concret cum trebuie sa procedez, mai putin varianta cu martorii, care la mine nu se aplica. Adica el nu vine sa ia fata si peste o luna , doua , ma trezesc iar ca-mi face plangere penala.... eu m-am saturat! legea asta zici ca-i facuta cu picioarele . In Romania NU sunt protejati sub nicio forma mama si copilul si se pare ca numai shmecherii au drepturi ! sa mai spun si ca Ticalosia Sa, d-nul Politist a "bagat" divort ca sa cumpere apartamentul de serviciu in care locuiam - singur si ne-a dat afara din casa pe mine si pe fetita ca pe nishte caini maidanezi acum un an, de 1 iunie? ....... si trebuie sa mai spun ca eu lucrez in ture, 12/24-12/48, nu am sambata, duminica ! Trebuie sa muncesc sa-mi cresc copilul nu sa stau cu toporul deasupra capului toata viatza .....vine.....nu vine....imi face iar plangere..... ma da afara de la serviciu ....ce mai inventeaza oare..???....!!!Nu este normal, Nu este uman, Nu este drept!!! eu pierd timpul sa dau declaratii pe la politie (cand ar trebui sa stau cu fetita mea)si el rade in biroul alaturat impreuna cu ceilalti colegi!
Ultima modificare: Marți, 17 August 2010
ally_alex06, utilizator
pas 1. Cand are ora de vizita si nu vine sesizati telefonic Politia (apelul se inregistreaza si va va folosi la nevoie)
pas 2. Cautati, la dumneavoastra in oras, o fundatie care se ocupa cu femeile abuzate( de obicei aceste fundatii ofera sprijin fara sa se teama de tati)
pas 3. faceti o sesizare privind cele ce se intampla la Protectia copilului ( din cate stiu eu, in astfel de cazuri, ei desemneaza un reprezentant care sa participe efectiv la preluarea copilului de catre tata, sau consemneaza lipsa acestuia)
pas 4. faceti o sesizare la IGP Bucuresti (eventual la DGA) cu privire la presiunile la care sunteti supusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A adus fetita mai devreme.... ally_alex06 ally_alex06 Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire. Fostul sot are dreptul de a vizita fetita conf. Hot Jud in urmatorul fel : primul weekend din luna de sambata ora 10 ... (vezi toată discuția)
Alta plangere penala ally_alex06 ally_alex06 buna ziua . ma adresez dvs. in speranta ca ma veti putea lamuri si pe mine intr-o situatie. dupa un divort chinuitor , nenumarate probleme cauzate de ticalosia ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere neachitata. drepturi fara obligatii? danuta2010 danuta2010 Buna ziua, Fostul sot a ramas restant cu 4 luni in plata pensiei alimentare. Am incercat sa il sun dar nu mai imi raspunde la telefon, insa cand vine ... (vezi toată discuția)