Buna ziua! sunt o desteapta,X-( cons. jur. de cateva luni, care tocmai si-a deschis PFA, cod caen 7414-activ de consultanta pt. afaceri si management.Ideea mea a fost sa fac ceva legal, in sensul de a-i da ipoteticului client factura si chitanta pt. serviciul prestat de mine; aici vb numai de ORC, adica infiintari, modificari firme nu Instanta, atat firme.Lucrez la un srl, sal. min. pe econ. studii superioare asa ca m-am gandit la varianta asta..............ca la angajari temporare sau altele de genul asta nu aveam cum, la o infiintare de societate, de ex.
Acum vad ca-mi tb. casa de marcat sau nu?; vad ca, cf lg.514/2003 nu prea am voie, desi in prealabil l-am intrebat pe pres. CCJ din judetul meu:(; un prieten imi spune ca scap greu de PFA..................asa ca ajung la vorba sotului ca mai bine stateam linistita, fara d-alde complicatii, dar ......na am zis si eu sa ajut familia, asa cum m-oi pricepe. Ce parere aveti? sa merg inainte sau sa renunt?
mai bine renuntati. sunt multe formalitati de indeplinit.
puteti sa va ocupati de ORC, infiintari, modificari societati si fara sa fiti PFA., doar in baza unei banale imputerniciri.
nu cred ca e caz de incompatibilitate, desi ti-asi fi recomandat un SRL cu acelasi obiect de activitate, la care te poti angaja consilier juridic si gata incompatibilitatea:))
Buna dimineata! am revenit; nu vreau srl ca implica multe si apoi eu nu am multi clienti, asa ca as muri de foame:D; aici sunt angajata, am un salariu, iar pfa asta am facut -o ca fiu in regula, sa-i dau clientului chitanta; acum oricum sunt inreg. la orc, finante, am tipizate. mi-a venit acasa de la finante si impozitul...........:)); acum tb sa vad cum e cu CAS, ca si asta tb platit...........cu casa de marcat e cam in aer, dar nu o cumpar......ideea e dc tb sa anunt angajatorul de pfa? nu cred............multumesc!
Cumul functii
dani_p
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema;
lucrez ce ceva timp pe postul de agent vazari la un srl, cu norma intreaga. de curand mi s-a propus ... (vezi toată discuția)