Buna ziua! sunt o desteapta,X-( cons. jur. de cateva luni, care tocmai si-a deschis PFA, cod caen 7414-activ de consultanta pt. afaceri si management.Ideea mea a fost sa fac ceva legal, in sensul de a-i da ipoteticului client factura si chitanta pt. serviciul prestat de mine; aici vb numai de ORC, adica infiintari, modificari firme nu Instanta, atat firme.Lucrez la un srl, sal. min. pe econ. studii superioare asa ca m-am gandit la varianta asta..............ca la angajari temporare sau altele de genul asta nu aveam cum, la o infiintare de societate, de ex.
Acum vad ca-mi tb. casa de marcat sau nu?; vad ca, cf lg.514/2003 nu prea am voie, desi in prealabil l-am intrebat pe pres. CCJ din judetul meu:(; un prieten imi spune ca scap greu de PFA..................asa ca ajung la vorba sotului ca mai bine stateam linistita, fara d-alde complicatii, dar ......na am zis si eu sa ajut familia, asa cum m-oi pricepe. Ce parere aveti? sa merg inainte sau sa renunt?
Multumesc pt. sfat dar NU imi iau; am fost la Finante si mi-au spus ca nu imi trebuie; oricum vreau sa cer si in scris acest lucru dar tot nu-mi iau casa; macar nu e mai ieftina........X-(
Cumul functii
dani_p
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema;
lucrez ce ceva timp pe postul de agent vazari la un srl, cu norma intreaga. de curand mi s-a propus ... (vezi toată discuția)