avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... normare personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

normare personal

Buna ziua! As vrea sa stiu unde pot gasi legislatia in baza careia se face normarea personalului nedidactic si didactic auxiliar in centrele scolare pentru educatie incluziva cu internat. Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Decontare transport cadre didactice auxiliare iscu iscu Legea 1/ian 2011,art 276: \"personalul didactic din unitatile de invatamant conexe, care nu dispune de locuinta in localitatea unde are postul, i se deconteaza ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)
Referent (tesa) in invatamantul superior are dreptul la plata diferentelor salariale in baza a legii nr. 85/2016 laviniqua laviniqua Buna ziua, O persoana incadrata ca Referent SIII (TESA) in invatamantul superior de stat in perioada 2008-2011 are dreptul la plata diferentelor salariale ... (vezi toată discuția)