avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare transport cadre didactice auxiliare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare transport cadre didactice auxiliare

Legea 1/ian 2011,art 276: "personalul didactic din unitatile de invatamant conexe, care nu dispune de locuinta in localitatea unde are postul, i se deconteaza cheltuielile de transport conform legii"
art. 88: "Personalul din invatamantul preuniversitar este format din personal didactic, personal didactic auxiliar si personal administrativ sau nedidactic"
Avand in vedere cele de mai sus pot deconta cheltuiala cu transportul a bibliotecarei scolii, cadru didactic auxiliar ? La art 276 trebuia nuantat si "personal didactic auxiliar" sau are caracter general si pot face decontarea bibliotecarei in baza acestui articol?
Sunt contabil sef la o unitate scolara si as dori sa actionez in legalitate. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Angajare in invatamant camelia iosif camelia iosif buna ziua, nu stiu exact care sunt pasii pentru a ocupa un post in sistemul de invatmant, adica unde pot solicita (la ce institutie), care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii pentru profesor din preuniversitar inscris la studii doctorale marisalu marisalu Cu respect as dori sa ma informez care mai este legislatia cu privire la aprobarea unui concediu cu plata pe durata studiilor doctorale, pentru un profesor din ... (vezi toată discuția)
Deconare naveta inspectori scolari iulius62 iulius62 Buna ziua, Inspectoratul scolar judetean refuza decontarea navetei inspectorilor scolari ce fac naveta din localitatile de domiciliu la ISJ, desi inspectorii ... (vezi toată discuția)