avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... An constructie bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

An constructie bloc

Buna ziua!

As dori sa aflu care este anul constructiei unui bloc in care este situat un apartament pe care as vrea sa il achizitionez. Eu am gasit listele primariei cu blocurile care urmeaza sa intre in programul de reabilitare si acolo apare anul 1966. Problema o am cu agentul imobiliar care sustine ca anul ar fi 1978 si nu 1966. Diferenta este mare si impune un anumit pret.

Nu cred ca asociatia ar sta de vorba cu mine, din actele apartamentului nu reiese anul constructiei; unde ma pot adresa pentru a obtine un raspuns cat mai oficial?
(Si, la o adica, unde pot face o sesizare legat de anumite detalii tehnice aduse de catre agentul imobiliar care nu corespund realitatii?)

Problema va fi cu evaluatorul de la banca care nu stiu cu ce liste lucreaza. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: kigallu , utilizator 10:33, 18 August 2010
de la Asociatia de proprietari aflati acest lucru.
Proprietarul apartamentului trebuie sa aiba inscris in actele de cumparare.
Dacă banuiți anul construcției 1966 ,cei ce se ocupau cu vanzarea atunci se
numeau ICVL.(exista și acum)
Trebuie să știe și administratorul din cartea tehnica.
Nu se vede din actul de v-c si din istoric?
Nu scrie acolo cum s-a tot cumparat apartamentul?
Proprietarii nu au si actele vechi, de la '48 incoace? Unii din ei au.
va puteti adresa cu o cerere scrisa si primariei sa va furnizeze data privind anul constructiei.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Listele primariei nu cred ca sunt incorecte. Problema este cu agentii imobiliari care fenteaza legea si mint foarte mult.Eu, in calitate de cumparator, ajung sa constat multe nereguli si sa fac cereri pe la primarie pentru 10 apartamente doar ca sa inchid gura agentului nu e ok.

Am inceput sa citesc cu atentie mesajele de pa acest forum si am mai deschis ochii in ceea ce priveste creditul prima casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An constructie bloc gabikov gabikov Daca in contractul de vinzare-cumparare al unui apartament nu se regaseste trecut anul constructiei locuintei, unde se poate afla aceasta informatie? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate stefma stefma unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine un Act de proprietate pe baza Contractului de constructie a apartamentului din anul 1976 (vezi toată discuția)