avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune facuta de un jandram in sediul Parchetului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune facuta de un jandram in sediul Parchetului General

Am deschis un subiect la drept civil intitulat "Interdictie ceruta de o persoana aflata in litigiu cu mine" www.avocatnet.ro/content/for...

In legatura cu ce descriam acolo, iata ce mi s-a intamplat astazi (16 august 2010):
Am mers la Parchetul de pe langa Inalta Curte ca sa depun o plangere penala impotriva judecatorului care a analizat o cerere aberanta de punere sub interdictie, formulata de o persoana cu care ma aflu in litigiu. (vezi topicul anterior pentru detalii).

Ei bine, cand am ajuns la parchet, au inceput problemele. Grefiera sau procuroarea de serviciu (nu stiu exact) s-a uitat pe cerere, si vazand ca este formulata impotriva unui judecator, a fost cuprinsa de furie. A inceput sa urle la mine ca n-am dreptul sa depun asa ceva. Citind ca cerera mea este in legatura cu un dosar de punere sub interdictie, a inceput sa pretinda ca am fost pusa deja sub interdictie si ca nu va primi cererea mea. (fals, dosarul cu pricina nici nu s-a judecat inca si nu sunt pusa sub nici o interdictie).

Vazand ca insist sa depun plangerea penala, respectiva a inceput sa urle iar "Afara, afara!" si a amenintat ca o sa dea foc la actele mele daca le depun. Apoi pus mana pe telefon si a chemat un jandarm caruia i-a ordonat sa ma dea afara cu forta. Jandarmul a venit imediat si m-a imbrancit afara din biroul de registratura. L-am intrebat pe individ cum se numeste dar bineinteles ca a refuzat sa-si declare identitatea. La fel si grefiera/procuroarea care trebuia sa inregistreze cerea mea.
Este posibil ca intreg incidentul sa fi fost inregistrat pe camerele lor de supraveghere, insa nu cred ca vor dezvalui probele.

Mentionez ca am avut un comportament absolut normal, nu am facut scandal si nu am ridicat vocea. Tot ce doream era sa depun o plangere penala impotriva unui judecator de la sectorul 1. Din aceasta cauza am fost tratata mai rau decat un infractor.
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 09:57, 17 August 2010
A doua oara mergeti si cu televiziunea dupa dvs.
Chiar daca, sa zicem, as reusi ca conving o televiziune sa vina cu mine, tot nu ar avea dreptul sa filmeze in interiorul Parchetului.
Sa va dea camera ascunsa, ca ar fi o stire asta pentru ei.
Depuneti cererea prin scrisoare recomandata, cu valoare declarata si cu confirmare de primire.
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
legalmgm, utilizator
Mie imi vine greu sa cred ca s-au crizat in asemenea mod dar dvs. stiti cel mai bine.
Sa nu va cerceteze ulterior penal pentru denunt calomnios...

Alte discuții în legătură

Renuntare la u.p. Tarzan2012 Tarzan2012 Procurorul de caz, in temeiul art. 318 alin. 12 NCP a sesizat judecatorul de camera preliminara pentru confirmarea solutiei de renuntare la urmărirea ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare copii dupa tot dosarul clasat. stelu2015 stelu2015 Refuzul procurorului de a elibera copii dupa tot dosarul clasat si de a comunica doar ordonanta de clasare emisa in iunie 14 reprezinta abuz in functie ? Nu ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)