avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu dosarul mi-a spus azi ca va trimite dosarul sapt viitoare la parchet ca e procuroarea in concediu dar ca procuroarea a citit dosarul si a dat neanceperea urmaririi penale conf art 217 lit b din codul penal pt ca m-am constituit parte civila.La parchet procuroarea nu am gasit-o pt ca tocmai plecase acasa dar nu era in concediu .Ce naiba sa mai fac si ce spuneti de asta#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:25, 15 Septembrie 2010
Au trecut mai mult de 60 de zile de producerea evenimentului?
Ati depus plangere impotriva autorilor pentru comiterea infractiunii de distrugere?
Banuiesc ca ati facut plangere penala pt distrugere;
E sa va luati un av. si sa mergeti impreuna la Parchet sau puteti face in scris o adresa prin care sa cereti sa va comunice stadiul dosarului.
Daca va fi solutionat cu neinceperea urmaririi penale puteti face plangere impotriva rezolutiei procurorului de neincepere a urmaririi penale.
puteti face plangere impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale in temeiul art.278 c.proc.pen.
Dupa primirea raspunsului cu solutia parchetului puteti face plangere impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale in temeiul art.278 c.proc.pen.
mai multe puteti citi si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am depus plangere la politie si au trecut de la acel moment 70 zile ce ma sfatuiti? E un caz de favorizare a infractorului din partea politistului?

Alte discuții în legătură

Lovirea si vatamarea integritatii corporale sau a sanatatii offefei offefei Buna seara! Ma numesc Popii Costinel si in luna septembrie 2011 am fost agresat fizic si verbal de doi indivinzi. Unul dintre ei angajat al Minsterului de ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ... ContSters289496 ContSters289496 Buna seara! Am o mare rugaminte deoarece nu imi permit mai mult de atat cu multumiri anticipate, sa ma lamureasca cineva in legatura cu urmatoarea problema: ... (vezi toată discuția)