avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de concediu pentru personalul contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de concediu pentru personalul contractual

Buna ziua
Dorsc sa stiu cine are dreptul la indemnizatia de concediu in sectorul public si daca da, aceasta se mai acorda in conformintate cu noile reglementari intrate in vigore cu 2010?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sandel25 , utilizator 14:03, 17 August 2010
1. Indemnizatia de concediu de odihna se acorda tuturor salariatilor indiferent de ce angajator apartin.
2. Poate ati vrut sa intrebati de prima de vacanta sau de altceva.
prima de vacanta personalul contractual bugetar nu primeste !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta personal contractual claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Lucrez in administratia publica locala ca personal contractual. Ni s-a comunicat ca nu mai primim prima de vacanta anul acesta. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta 2010 zama cristian zama cristian Buna ziua.Exista cumva o portita pentru acordarea primei de vacanta pentru personalul contractual din primarii in anul 2010?Am inteles ca este lasata la ... (vezi toată discuția)