Buna ziua! Am inversat platile, bugetul de asig soc cu bugetul de stat! In 2008. La Adm. Financiara sect 1, nu vor sa stea de vorba! Niste scarboase. Mi s-au generat
accesorii de 1300 lei, pt diferente la bug as soc. Cum se platesc, in cont separat sau in contul de asig soc ? Va multumesc.
Puteti sa platiti si in contul aferent fiecarei contributii, dar nu este gresit nici daca platiti in contul bugetului de asigurari.
Eu zic ca daca ati inversat conturile (si implicit sumele), inseamna ca la bugetul asig.aveti debite neachitate, iar la bugetul de stat aveti plati in plus.
Puteti sa faceti o adresa la Finante prin care sa solicitati transferul sumelor dintr-un cont in altul. Numai ca dureaza ceva pana va vor da un raspuns...
O alta varianta ar fi sa compensati sumele platite in plus (conform fisei pe platitor) cu accesoriile respective.
Mai intrebati la finante. Fiecare societate este repartizata la sectiunea "Fise fiscale" unui Inspector. Mergeti si discutati cu el!
O zi buna!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plata taxe
vornicu lumi
va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende
padarom
va rog sa imi raspundeti daca am procedat corect: am virat impozitul pe dividende la trezorerie, in contul persoane fizice, ca ulterior sa aflu ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.