avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tva - persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tva - persoane fizice

Buna ziua!
As dori sa achizitionez o casa prin programul "prima casa", iar proprietarul constructiei mi-a spus ca va trebui sa platesc si tva-ul pe langa pretul constructiei, deoarece pretul este mai mare de 35.000 euro.
Este adevarat? Imi poate spune si mie cineva unde in codul fiscal gasesc aceste articole?

va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament de la firma particulare de catre persoana fizica. monyca1981 monyca1981 Buna ziua,revin pe aceasta pagina cu increderea ca voi primi raspunsuri corecte si bine documentate. As dori sa achizitionez de la o firma(firma la care ... (vezi toată discuția)
Tva pentru imobile noi construite poe.aly poe.aly Buna ziua, As dori sa stiu daca este adevarat faptul ca pentru vanzarea de im obile noi construite va fi perceput TVA. Mentionez ca vreau sa achizitionez ... (vezi toată discuția)
Se introduce tva pentru vanzarea apartamentelor intre persoane fizice din 2011 ? anamaria113 anamaria113 buna ziua ! e adevarat ca, de la 1 ianuarie 2011, se va introduce TVA si pentru tranzactionarea imobilelor intre persoane fizice ? n-am gasit nimic de genul ... (vezi toată discuția)