avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari

O societate care efectueaza tranport international de persoane trebuie sa se inregistreze pentru aceasta in registrul operatorilor intracomunitari?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:07, 17 August 2010
nu, intrucat acest tip de servicii nu se incadreaza la regula generala de la art. 133, alin 2 cod fiscal si nu se declara in 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 ga-ga ga-ga buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)
Cum sa plateste tva-ul pentru o munca in strainatate? AlexandruBZS AlexandruBZS Am o mică companie din domeniul construcțiilor și am avea un șantier în străinătate, la un particular în Franța. Privind TVA-ul, ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari sasug sasug Bună ziua, Am o intreprindere Individuală neplătitoare de TVA, şi prestez servicii de dirigenţie de şantier în Ungaria. Întrebarea mea este, dacă ... (vezi toată discuția)