avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ore de meditatii la anumite discipline
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ore de meditatii la anumite discipline

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faci pentru a desfasura ore de meditatie cu elevi si nu numai intr-un cadru legal.Mai exact, care sunt pasii pe care trebuie sa-i faci si care sunt legile pe care trebuie sa le respecti.Cum se va plati impozitul pe venitul obtinut ?
Cel mai recent răspuns: lilianaj , utilizator 13:23, 20 August 2010
Cred ca multi profesori ar vrea sa desfasoare aceste ore de meditatie in mod legal.Cum trebuie sa procedam?
Am putea infiinta centre de meditatie cu fonduri europene?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darea/luarea de bani la meditatii Andrei_1988 Andrei_1988 Buna ziua , sunt profesor de engleza si am dat meditatii la franceza catorva elevi de la o clasa unde predau engleza.Nu am ore de franceza si nici franceza pe ... (vezi toată discuția)
Finantare program de meditatii prin ong Ioana1970 Ioana1970 Sunt presedintele unui ONG prin intermediul caruia am primit finantare din sponsorizare pentru a derula un program suplimentar de pregatire (meditatii) pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit- scoala mrbal mrbal Se poate ca o asociatie nonprofit sa aiba activitate de instruire elevilor -scoala ( conform actului constitutiv) ? Membrii elevi pot plati sume lunare ... (vezi toată discuția)